Afstudeerstage HRM of MER bij Maars Living

Best byzzonder...
informatiedirect contact

Volg jij de opleiding HRM of MER en studeer je af in schooljaar 22/23. Dit is een mooie kans om ervaring op te doen bij een prachtige organisatie op de HR afdeling, in Harderwijk.

Afstuderen Human Research of MER;

Ben jij een ambitieuze student die in staat is de onderste steen boven te krijgen en geïnteresseerd is in wat medewerkers beweegt? Kan jij vanuit een goed onderbouwd theoretisch kader een onderzoek uitvoeren dat medewerkerstevredenheid binnen onze afdeling in een heel ander perspectief zet? Weet jij de waarnemingen uit je onderzoek om te zetten in een implementatieplan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hoofdtaak is het uitvoeren van een medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Maars wil graag inzichtelijk krijgen hoe de tevredenheid onder de medewerkers is. Maars is een groot bedrijf waar alle processtappen worden doorlopen op 1 locatie. Dit houdt in dat we te maken hebben met medewerkers op kantoor, medewerkers in de productie, medewerkers in de buitendienst en op de bouw. We willen inzichtelijk krijgen hoe we het nog beter kunnen doen voor onze medewerkers binnen deze verschillende afdelingen omdat elke afdeling zijn eigen uitdagingen heeft. Mocht je het interessant vinden of mocht het nodig zijn voor je stage kun je natuurlijk ook mee kijken en meewerken op de HR afdeling.

 

• Sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie;

• Je hebt een open houding en bent proactief;

• Je legt graag contact met mensen en bent sociaal;

• Je werkt nauwkeurig en kunt zelfstandig werken;

• Je bent integer en kan omgaan met vertrouwelijke informatie.

Uitdaging, ontwikkeling en stagevergoeding

Een dynamische leeromgeving binnen een klein team welke bestaat uit enthousiaste en gezellige collega’s. Je krijgt een uitdagende stage aangereikt met vele mogelijkheden om
jezelf te ontwikkelen. Tijdens deze stage krijg je de kans om een volledig onderzoek uit te voeren.

Daarnaast bieden wij een passende stagevergoeding.

Reageer nu!

Uitdagende stage, passende stagevergoeding

Company