Ik ben ondernemend

Als bedrijfsleider een DA runnen

Manager

Ben je drogist, ondernemend, enthousiast en je wil je een eigen winkel runnen maar geen investeringswens? Dan kunnen we je toch helpen aan een mooie uitdaging!

Met wie dan?

De DA heeft als franchiseformule diverse samenwerkingen met andere retailers. Zo zijn er zelfstandige franchisers die een supermarkt hebben en graag een drogisterij erbij willen. En apothekers die willen uitbreiden. Met ruim 30 combinatiewinkels en een samenwerking met diverse ketens op landelijk niveau breidt DA haar netwerk nog steeds verder uit.

Hoe dan?

Zowel filiaalbedrijven als zelfstandigen zitten in de combinatie. Dus je staat op de loonlijst van bijvoorbeeld een supermarkt of apotheek. In vele gevallen werken we zelfs met meerdere formules onder één dak en kan het zo zijn dat je ook The Readshop, Primera, of Prima bent. Het is jouw winkel maar eigendom van de franchisenemer.

Waar dan?

Omdat DA nog steeds aan het uitbreiden is met combinatiewinkels door heel Nederland is de vraag ook landelijk. Het kan zijn dat een supermarktformule morgen iemand in Rheden nodig heeft maar over een paar weken in Zuidland. Neem vandaag nog contact met ons op over de plannen van DA en jouw mogelijke rol daarin!

Ik wil bedrijfsleider worden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.