BYZZ NEWZZ 1

Best byzzonder...

Newzz. Ook dat hebben we tussen de bedrijven door. Letterlijk dan. Want nieuwtjes is iets waar we bij Byzz gek op zijn. Nieuwtjes over de arbeidsmarkt, over opleidingen, over werkplekken, over carrièrekansen, noem maar op. En daarom delen we graag met jullie periodiek wat ons nu opviel zo zoemend tussen die bedrijven door.

 

Jarig zijn

De verjaardagen van onze kandidaten en opdrachtgevers laten we zelden zo voorbijgaan maar die van onszelf al helemaal niet. Alweer twee jaar! De tijd vliegt (bzzz) en speciaal voor deze gelegenheid kregen we een nieuwe website. Niet alleen in een nieuw jasje maar ook met nieuwe diensten erop, snellere verbindingen, makkelijkere responsmogelijkheden en je raadt het al (check maar) maar ook AVG-proof. Iets wat vaak onder ‘de kinderen van de schoenmaker’ valt bij bedrijven als het onze. Goed: jarig – dus trakteren. En dat deden we. Bijen-hotels deelden we uit. Honing werd rondgedeeld. Van bijenwas gemaakte geurkaarsen. Noem het maar op. Wie nog niet gehad heeft: mail of bel me gerust even J

 

War on talent

In de hedendaagse businesstrends staat het werven van echt talent misschien al jaren bovenaan. En het is nog steeds waar: echt talent is schaars en lastig te vinden. Daarnaast ook lastig te binden. Om nog een wapen in de strijd te gooien heeft Byzz naast haar bestaande diensten een stageservice in het leven geroepen. Gratis. Want we plaatsen graag talent bij onze opdrachtgevers, en juist die hebben wel eens een stageopdracht waar ze mee omhoog zitten. Of het is juist die hbo-er die zijn of haar eerste werkervaring wil opdoen en al voorzichtig informeert naar de arbeidsmarkt voor na het afstuderen. Om die studenten een steuntje in de rug te geven, zodoende talent al vroeg te spotten, én onze opdrachtgevers een mooie geste te doen, is er dus een kosteloos stageplein. Check de site voor mogelijkheden.

 

Franchiseformules

Als tweede nieuwe service bij Byzz doen we ook werving en selectie van kandidaat-ondernemers voor franchiseformules. Met trots verwelkomen we de drogisterijformule DA als nieuwe relatie bij Byzz. Echt trots zijn we op het eerste wapenfeit waarbij we een succesvolle kandidaat hebben kunnen leveren die in Driebergen een prachtige drogisterij runt met zijn team. Dat smaakte naar meer en zo zijn we gestart met de eerste activiteiten om het komend jaar meerdere ondernemers te searchen, overstappers te verleiden en nieuwkomers te enthousiasmeren. De DA-slogan ‘Voel je goed’ voelde nog nooit zó goed.

{

“De afgelopen twee weken maar liefst vier van onze vacatures ingevuld door Byzz! Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn.

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success