BYZZ NEWZZ 2

Best byzzonder...

Newzz. Alweer een maand geleden zag onze nieuwsbrief het levenslicht. Vandaag nummer 2 en ondanks dat de tijd vliegt – alweer met mooie nieuwtjes! Welkom bij ons newzz.

 

Wereld Bijen Dag 2021

De verjaardag van de Sloveense bijen-icoon Anton Jansa in 1734 was 20 mei. En dat is door de VN uitgekozen voor Wold Bee Day als symbolische dag om de betekenis van bijen en hun impact op de biodiversiteit te benadrukken. Weet je trouwens dat een koningin wel 2.000 eitjes op een dag kan leggen, violetlicht kan zien en dat werkbijen feitelijk vrouwelijk zijn en een angel hebben dus kunnen steken (en mannetjes, oftewel een dar, geen angel heeft dus niet kan steken) … Zeg maar: Marleen is als de dame van BYZZ heel wat productiever, scherper en effectiever dan haar mannelijke collega’s in de branche. Haar lach is in ieder geval aanstekelijker. Alle gekheid op een stokje: het was wel de aanleiding om klanten een bijenhotel te geven en weer eens vrolijk met de honingpotjes rond te gaan. Ook zo zin in een bijenhotel? Post een vacature bij BYZZ en voor je het weet bescherm je de bijen in Nederland en heb je de beste kandidaat te pakken.

 

Samenwerken loont

Met de samenwerking met DA Drogisterij en Parfumerie gaat alles op rolletjes. Van een goed gevulde pipeline met kandidaat ondernemers tot screeningsgesprekken en intakes zijn we met onze prille samenwerking uitermate in onze nopjes. Met de slogan ‘Iets wat je nog niet wist, je wordt drogist’, loopt de (online) campagne op rolletjes. Check onze samenwerking op byzz.nl/ondernemen Een andere samenwerking, die met studenten van Hogeschool Notenboom, begint ook resultaten op te leveren. En ook dit werkt aanstekelijk. Met nieuwe aanmeldingen van stages in marketing, communicatie, bedrijfskunde en andere business gerelateerde richtingen is ons stageplein al een begrip aan het worden. Snuffelstage of afstudeerproject, je vindt het op byzz.nl/gratis-stageplein.

 

We gaan weer naar buiten!

Tja, terrassen open, en dan zijn wij ook los! Eindelijk weer eens een beetje goed weer, een mogelijkheid om kandidaten en opdrachtgevers fysiek te ontmoeten en om in een andere ambiance een goed gesprek te voeren dan in de templates van Zoom of Teams. De polder, waar we ooit begonnen, is voor ons te klein geworden en je vindt ons inmiddels door heel Nederland. En als je Byzz zelf dan wil ontmoeten dan kan dat natuurlijk ook. Van een vrijblijvende kennismaking tot het byzzondere verhaal van een succesvolle start-up: ons vast terras in Hilversum heeft een vaste tafel in het zonnetje voor ons en een vaste gastvrouw: Floor! Meer weten? meddenshilversum.nl.

{

“De afgelopen twee weken maar liefst vier van onze vacatures ingevuld door Byzz! Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn.

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success