BYZZ NEWZZ 3

Best byzzonder...

Newzz! De vakanties zijn bijna voorbij en stukje bij beetje beginnen we weer. Ook iedereen bij Byzz is terug uit Frankrijk met mooie nieuwtjes dit keer! Welkom bij ons Newzz.

 

Nieuwe klanten blijven komen

In tijden van Covid is goed ondernemerschap moeilijk te onderscheiden van gesubsidieerde bedrijven die achter de schermen eigenlijk helemaal niet zo goed zijn als het lijkt. Bij Byzz houden we er een simpele filosofie op na: niets lenen, geen subsidie, geen dikdoenerij: kortom – geen fratsen. En dat valt op. Nieuwe klanten zijn verbaasd over de kwaliteit, voordelige tarieven, snelheid en persoonlijke aandacht die vaak als vanzelfsprekend lijken, maar bel onze collegae maar eens vrijdagmiddag na 17.00 uur, of op een zaterdagmorgen… We doen het inmiddels zo goed dat we door die collega bureaus worden gebeld voor hulp. Nou, dat doen we natuurlijk niet zomaar en voor iedereen, maar laat wel zien dat onze formule werkt. En daar zijn ook onze nieuwe klanten van overtuigd.

Welkom bij Byzz: Imres, Mosadex, Macoin en Levy Professionals!

 

Summer School

Francesco is bijna klaar met zijn opleiding en weet dat hij gaat switchen. Pim is klaar met zijn baan in de winkel en heeft tijdens zijn vakantie besloten om een kantoorbaan te willen. hij neust in de studiegidsen op zoek naar wat hij leuk vindt. En Yolanda werk bij een supermarktformule die verkocht is en kan niet wachten om de drogisterij in te gaan en haar talenten daar verder uit te bouwen. Inmiddels zijn de stagiairs van Hogeschool Notenboom aan de slag en worden de nieuwe studenten opgelijnd om het bedrijfsleven te gaan bestormen. En Byzz helpt ze.

Francesco kan op gesprek komen, Pim krijgt een paar kansen gepresenteerd en Yolanda kan aan de slag als ze goed door het assessment komt. De stagiairs mailen even dat ze het naar hun zin hebben en de lesroosters voor het nieuwe jaar zijn bijna klaar. Ook zin om de boeken in te duiken, of juist een leuke test te doen? Check onze feed op LinkedIn!

 

Koop geen huis maar zoek een nieuwe baan

Dat de wereld om ons heen snel veranderd is natuurlijk logisch. Maar dat er goed en slechte tijden zijn om bepaalde acties te ondernemen is ook van alle tijden. Op dit moment is het een super goede tijd om je huis te verkopen. Nooit eerder kon je zoveel ervoor krijgen. Een huis kopen is even wat minder. Daarom ook: ga nu een nieuwe baan zoeken of maak een volgende stap. De markt is zo gespannen dat werkgevers echt op jouw talenten zitten te wachten. Een auto van de zaak is niet meer van deze tijd, maar gunstige arbeidsvoorwaarden, een mooie thuiswerkplek en een nieuwe dimensie in belonen en waarderen van personeel is iets wat je vandaag nog kan ontdekken. Bij Byzz.

{

“De afgelopen twee weken maar liefst vier van onze vacatures ingevuld door Byzz! Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn.

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success