BYZZ NEWZZ 4

Best byzzonder...

Newzz! En dat was wel weer even geleden. Niet dat er geen nieuws was, maar we konden het amper aan. Nieuwe klanten, dolblije kandidaten, te veel om op te noemen. Het jaar hebben we meer dan prima afgesloten en 2022 kende een daverende start. Welkom bij ons Newzz!

 

Dag 2021, hallo 2022!

Ja, we zijn alweer een paar weken in het nieuwe jaar en het afgelopen jaar was echt supergoed. Niet alleen hebben we onze onafhankelijkheid onderstreept door het verwerven van vele nieuwe opdrachtgevers, een bedrijfsvoering die geen steun nodig heeft van de overheid of andere stakeholders, en een keur aan kandidaten die allemaal een superleuke nieuwe baan vonden. Met Byzz zijn we bijna drie jaar bezig en het is zelden met start-up’s dat het zo snel zo goed gaat, en blijft gaan! Want ook dit jaar zijn we weer vlammend van start gegaan. Met drie plaatsingen in de eerste drie weken houden we ons hart vast als dit tempo blijft doorgaan. Het laat ook zien dat onze formule werkt, dat onze kandidaten ons altijd weten te vinden en dat onze kennis, kunde en vaardigheden omgezet worden in resultaten. Dus 2022: kom maar op!

 

Werken, leren en solliciteren

Afgelopen jaar hebben we gezien dat werken aan je toekomst niet alleen betekent dat je altijd open moet staan voor nieuwe kansen vanuit je huidige baan, maar dat nieuwe wegen verkennen loont. Zelfs als je nog op school zit. Zo hebben we bijvoorbeeld een workshop gegeven aan een hogeschool onder het motto: Na leren komt solliciteren. De studenten waren erg enthousiast en keken toch op van de tips, adviezen en support die ze konden krijgen van Byzz. Gratis uiteraard, net als de stagebemiddeling die Byzz biedt. Ook geïnteresseerd in je eerste baan, of juist een baan in net een ander vakgebied dan waar je nu in zit? Bel of mail ons gerust; we luisteren goed en helpen je waar het kan.

 

De huidige markt: zoek een nieuwe baan

Dat we met een vorm van Covid, of hoe we het willen noemen, moeten leven is wel duidelijk. Maar hoe dat ons werk blijvend gaat beïnvloeden is nog een beetje de vraag. Online solliciteren, intakes via Teams, kennismaken met nieuwe collega’s via Zoom, het gaat wel blijven. Dat betekent ook dat je sollicitatie die vroeger vaak live was, nu eerst online verloopt en pas bij het afronden live geschiedt. Wat betekent dat voor jou? Hoe komt je online over? Wat heb je aan? Hoe bereid je je voor? Allemaal vragen waar we bij Byzz de voorbije jaren ruimschoot ervaring mee hebben opgedaan. En jou dus nu kunnen bijstaan, kunnen helpen en kunnen adviseren. Benieuwd hoe? Bel of mail vandaag nog. We horen of zien je graag!

{

“De afgelopen twee weken maar liefst vier van onze vacatures ingevuld door Byzz! Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn.

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success