Ik wil ondernemen

Een DA overnemen

Franchise

Byzz zoekt kandidaat-ondernemers die geïnteresseerd zijn in het overnemen van een drogisterij onder de franchiseformule van DA. Ben jij de enthousiaste nieuwe lokale held? Wij helpen je graag op weg!

Franchise bij DA

De DA- formule is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer. Met meer dan 300 winkels zitten de DA-ondernemers door heel Nederland. Voor locaties in bijna elke provincie zijn er mogelijkheden om een winkel over te nemen. Voor een actueel aanbod kun je vandaag nog contact met ons opnemen!

DA pluspunten

+

Samen

Begeleiding bij overname van een winkel of het zoeken van personeel en het volgen van opleidingen – we doen het samen.

+

Advies

Van een vloermetermatrix tot assortimentskeuzes en winkelinrichting. We helpen je graag met het tot stand komen van de beste winkel in jouw plaats.

+

Alle kennis in huis

Of het nu gaat om financieringsmodellen, margebeleid, promoties, leverancierskeuzes, met onze ervaring hebben we zoveel data in huis en dat helpt!

+

Formule management

Onze GezondheidsCheck is overal bekend, onze concepten werken en de formule laat ook zien dat dit goed combineert met aanvullende diensten.

+

Marketing

Van miljoenen huis-aan-huis folders en een magazine tot radio- en televisiecommercials, ons merk wordt zeer intensief ondersteund. Van lokale pers en publiciteit tot landelijke acties promoties.

+

Ondernemen

Onze inkoop is ijzersterk en laat toch ruimte om zelf te bepalen wat het beste past in jouw verzorgingsgebied. Meer dan welke formule dan ook geven we je die ruimte om zelfstandig te kiezen en te ondernemen. En dan nog draaien we een betere marge dan gemiddeld.

Info

Operationele begeleiding

DA-ondernemers worden ondersteund door de operationele winkelbegeleiders. Zij adviseren jou en jouw winkelteam. Je wordt geadviseerd over de ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van schappenplannen. Ook geeft de operationeel winkelbegeleider regelmatig trainingen op jouw winkelvloer. Dit alles om je te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Persoonlijk en elke dag beschikbaar.

Aanbod

DA Drogisterij en Parfumerie in Oost Brabant

Voor zeer complete drogist/parfumerie drogist zonder opvolging zoeken we misschien wel jou! In een middelgrote plaats in Oost Brabant komen klanten uit de omtrek van wel 20 kilometer naar deze bijzondere drogisterij.

Lees meer

DA drogisterij & parfumerie Michelle

Bij DA drogisterij Michelle in Bergen op Zoom word je geholpen door een klantvriendelijk team dat is gespecialiseerd in uiterlijke verzorging en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Lees meer

DA drogisterij & parfumerie de Goudsbloem

Wanneer je tientallen jaren aan je drogisterij werkt, dan kun je heel wat bereiken. En dat heeft de familie Verloop zeker gedaan. Als een ware parel in Krimpen aan de Lek is deze DA een begrip voor vele klanten die er graag komen. Toch wil Hans Verloop na vijftig jaar...

Lees meer

Vind jouw droomonderneming

Laten we samen op zoek gaan naar jouw droom DA drogisterij.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.