Hoera: twee jaar!

Best byzzonder...

Welkom op de geheel vernieuwde website van de bezige bijtjes van Byzz! Alweer onze tweede verjaardag en dat was reden genoeg om onze klanten te trakteren, om prospects uit te nodigen ons te komen ontdekken en om zelf niet een restyling te doen van onze site, maar die geheel te vernieuwen. Inclusief de nieuwe diensten van Byzz. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer.

En als je twee bent dan kom je ook in de ‘twee = nee-fase’ terecht weet ik als moeder. En dat klopt ook bij ons. We zeggen regelmatig ‘nee’. Niet omdat wij dat wel durven, maar omdat we duidelijke keuzes maken. We zeggen graag ‘ja’ tegen gedreven kandidaten, tegen slimme ondernemers en zelfs tegen creatieve en uitdagende voorstellen. En dat betekent automatisch dat je ook wel eens ’nee’ moet zeggen. ‘Nee’ tegen wispelturigheid, ‘nee’ tegen een zogenaamd mooi aanbod om een dure auto te leasen, tegen allerlei lidmaatschappen van ‘hele interessante netwerkclubjes’. Daar beginnen we niet aan. Veel te veel gedoe en kosten die we niet kunnen omzetten in toegevoegde waarde voor onze mensen en klanten.

Waar we wel ‘ja’ tegen hebben gezegd is tegen DA en studenten van Hogeschool Notenboom. Zij kwamen met een vraag die verder ging dan de standaard dienstverlening van een recruiter, maar ons zo aansprak dat we er nu zelfs in investeren. Kandidaten zoeken voor drogisterijen en stageplaatsen in het bedrijfsleven voor hbo-studenten liggen dicht tegen onze activiteiten aan en dragen bij aan onze missie. Het ontzorgen van ondernemers, gelukkig maken van ambitieuze kandidaten en het helpen van starters met hun loopbaan. We gaan er ongetwijfeld nog veel van horen.

Even terug naar de kop: we zijn dus twee. Reden voor bubbels en feest? ‘Nee’. Wij bedachten Air, Bee & Byzzness. Met honingbijenwas kaarsen, een Bijenhotel met tuintje en een nieuwe business via onze website, gewoon een creatief en nieuw cadeautje. Van Byzz voor jullie.

Tot Byzz!

Marleen

{

“De afgelopen twee weken maar liefst vier van onze vacatures ingevuld door Byzz! Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn.

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success