OP ZOEK NAAR WERK OF TALENT?

Best byzzonder dat je dat hier vindt!
Op zoek naar werkOp zoek naar Talent

Byzz is de plek waar jij je nieuwe droombaan vindt. Waar nieuw talent en nieuwe collega’s gevonden worden. Waar je een stageplaats kunt vinden of plaatsen. En waar je zelfs je eigen zaak kunt beginnen. Hoe? Ontdek het bij de werkbijtjes van Byzz!

Ik zoek werk

Ben je toe aan een nieuwe verfrissende stap in je loopbaan of misschien wel je eerst job na je studie: surf snel naar ons actuele aanbod!

Ik zoek talent

Echt een juiste match vinden tussen een kandidaat en jouw bedrijf én mensen is makkelijk gezegd, maar wie maakt echt het verschil? Ontdek Byzz!

Gratis stageplaatsen

Tijdens of na je hbo-studie bij super interessante bedrijven stagelopen? Of een stage-opdracht invullen met onze junior talenten? Dat kan!

Ik wil ondernemen!

Altijd al je eigen zaak willen hebben, een filiaal erbij of als bedrijfsleider aan de slag? Ook dat kan bij Byzz.

Onze nieuwste vacatures

Allround Monteur technische dienst (jr) FT

  • MBO
  • Veenendaal

Wil jij de motor zijn achter soepel draaiende productieprocessen? Wij hebben dé kans voor jou: Allround Monteur Technische Dienst (jr) bij Carbogen-Amcis in Veenendaal. Hier is jouw technische expertise in veilige handen, en dat is pas het begin!

Lees meer

Business Controller

  • HBO
  • Veenendaal

Stap in de wereld van financiële finesse! Ben jij een ambitieuze professional met een scherpe geest en een passie voor cijfers? Heb je minstens 3 jaar werkervaring in finance en sta je te popelen om je carrière naar het volgende niveau te tillen? Dan hebben wij dé...

Lees meer