Ik wil ondernemen

Een nieuwe DA starten

Franchise

DA heeft ruim 300 winkels door heel Nederland maar breidt nog steeds uit. Met nieuwe locaties waar bijvoorbeeld een winkelcentrum wordt (her)ontwikkeld. Jouw kans om voor jezelf te beginnen?! Bekijk snel de nieuwbouw projecten waar we graag met jou een DA realiseren!

Ravenstein

Dit prachtige bouwproject, De Kolk, gaat dit jaar gerealiseerd worden en wij zijn erg blij. Blij omdat niet alleen daar een prachtige grote supermarkt komt maar omdat we een prachtige plek in het winkelcentrum kunnen bezetten. Met bewezen succesvolle locaties als deze laten we de buurten en centra zien dat een goed winkelaanbod in een nieuwe wijk enorm belangrijk is voor iedereen. En misschien kan jij daar onderdeel van worden.

DA heeft een super goede plek in dit nieuwe project waarbij meerdere zelfstandige winkels en de nieuwe woningen een nieuwe dynamiek geven in de gemeente Oss. Omdat we al zicht hebben op de oplevering van de winkel, én in overleg zijn met de andere ondernemers, bieden we deze locatie per direct aan! Ben jij, of ken je, de nieuwe ondernemer van deze fantastische nieuwe DA? Neem dan gelijk contact met ons op!

Ik wil ondernemer worden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.