DA Drogisterij en Parfumerie in Noordwest Brabant

Zoekt een opvolger
informatiedirect contact

In een modern dorpscentrum met authentieke charme ligt deze DA met schoonheidssalon misschien wel op jou te wachten!

DA: de ‘Voel je goed’-formule

Goed voor jezelf zorgen, dat doe je samen met DA. Elke DA is voor iedereen een persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. Als ondernemer ontdek je wat het beste werkt voor jouw klanten in jouw verzorgingsgebied. Om dat te bereiken en te borgen is wel wat nodig. De DA-ondernemer is: vakkundig, vertrouwd, betrokken, overtuigend en eigenzinnig.

Persoonlijke begeleiding

DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media.

Een unieke winkel

Met een echt up-to-date winkelinterieur is het verkoopoppervlakte zo’n 200 m2. In de buurt is er geen enkele drogisterij concurrentie terwijl er wel een goed winkelaanbod is. Van een Albert Heijn en een Gall & Gall tot een Bruna en andere landelijke ketens. Zo zijn ook huisartsen, fysiotherapeut en een tandarts waar mee wordt samengewerkt. Ook heeft deze winkel de nieuwste gezondheidschecks uit de DA-formule zoals een huidanalyse, cholesterolcheck, bloeddrukcheck, glucosecheck, bodycheck en een stressmeting. Waardevolle services naast de schoonheidssalon worden geboden. Zo is er met zelfzorggeneesmiddelen en een groot aandeel van luxe gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten én parfums een bijzonder aanbod samengesteld.

Overname begeleiding

Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de centrale formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen. We staan graag voor je klaar. Benieuwd hoe? Stuur ons vandaag nog een mailtje op acquisitie@da.nl met je gegevens en we nemen snel contact met je op.

Ik heb interesse in deze onderneming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het bedrijf

For sale