DA Drogisterij en Parfumerie in Oost Brabant

Zoekt een opvolger
informatiedirect contact

Voor zeer complete drogist/parfumerie drogist zonder opvolging zoeken we misschien wel jou! In een middelgrote plaats in Oost Brabant komen klanten uit de omtrek van wel 20 kilometer naar deze bijzondere drogisterij.

DA: de ‘Voel je goed’-formule

Goed voor jezelf zorgen, dat doe je samen met DA. Elke DA is voor iedereen een persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. Als ondernemer ontdek je wat het beste werkt voor jouw klanten in jouw verzorgingsgebied. Om dat te bereiken en te borgen is wel wat nodig. De DA-ondernemer is: vakkundig, vertrouwd, betrokken, overtuigend en eigenzinnig.

Persoonlijke begeleiding

DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media.

Een grote en bekende winkel

Gelegen in een goed bezocht wijkwinkelcentrum kan er gratis voor de deur geparkeerd worden en zijn er veel winkels te vinden. Van lokale speciaalzaken tot supermarkten, horeca en kledingzaken. De eigenaar wil graag met pensioen en biedt zijn winkel aan met een VVO van circa 280 m2, een magazijn van 40 m2, ruime keuken en een kantoor van 20 m2. Naast diverse cosmeticamerken worden er ook Eye Love brillen verkocht, is er een ruim assortiment lederwaren, wenskaarten en cadeauartikelen. Door de aparte achteringang waar bevoorrading plaatsvindt en de ruime opzet van de winkel zijn er mogelijkheden om een schoonheidssalon, pedicure, nagelstudio o.i.d. te realiseren. Een mooie kans voor een ervaren drogist ondernemer om een prachtige locatie in handen te krijgen!

Overname begeleiding

Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de centrale formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen. We staan graag voor je klaar. Benieuwd hoe? Stuur ons vandaag nog een mailtje op acquisitie@da.nl met je gegevens en we nemen snel contact met je op.

Ik heb interesse in deze onderneming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het bedrijf

For sale