DA Drogisterij in de regio Deventer

Zoekt een opvolger
informatiedirect contact

Voor een startende drogist die in een mooi dorp concurrentievrij wil beginnen, hebben we een buitengewoon mooie DA in de aanbieding!

DA: de ‘Voel je goed’-formule

Goed voor jezelf zorgen, dat doe je samen met DA. Elke DA is voor iedereen een persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. Als ondernemer ontdek je wat het beste werkt voor jouw klanten in jouw verzorgingsgebied. Om dat te bereiken en te borgen is wel wat nodig. De DA-ondernemer is: vakkundig, vertrouwd, betrokken, overtuigend en eigenzinnig.

Persoonlijke begeleiding

DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media.

Een complete en compacte winkel

Met een verkoopoppervlakte zo’n 150 m2 is dit een prima drogisterij die ook een pasfoto-service biedt, een schoonheidssalon heeft en een zonnebank-studio. In de buurt is er geen enkele drogisterij-concurrentie. Pas in de stad Deventer is de eerst drogist te vinden. Wel heeft het dorp een mooie Plus en een Aldi supermarkt. Een warme bakker, fietsenwinkel, bloemist, kappers en een witgoedzaak maken het winkelaanbod in de buurt het dorp tot een leuke plek om te winkelen. Deze winkel biedt ook onze gezondheidschecks uit de DA-formule zoals een huidanalyse, cholesterolcheck, bloeddrukcheck, glucosecheck, bodycheck en een stressmeting.

Overname begeleiding

Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de centrale formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen. We staan graag voor je klaar. Benieuwd hoe? Stuur ons vandaag nog een mailtje op acquisitie@da.nl met je gegevens en we nemen snel contact met je op.

Ik heb interesse in deze onderneming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het bedrijf

For sale