DA drogisterij & parfumerie Michelle

Zoekt een opvolger
informatiedirect contact

Bij DA drogisterij Michelle in Bergen op Zoom word je geholpen door een klantvriendelijk team dat is gespecialiseerd in uiterlijke verzorging en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Adres

DA drogisterij & parfumerie Michelle
Zonneplein 5
4624 BC Bergen op Zoom
015 261 0521

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Teamwork

Rian, bedrijfsleidster en drogist, werkt samen met een team van nog 2 drogisten en een assistent-drogist in deze typische buurtwinkel waar iedereen elkaar kent en men graag komt om een praatje te maken. De medewerksters zijn dan ook vertrouwde gezichten in de buurt. Zelfs klanten uit verder gelegen buurten komen speciaal naar deze drogisterij. Sommige dames zijn Dr. Hauschka –en Orthica specialist. En allemaal hebben ze een drogisterij -of apotheekachtergrond, of zijn schoonheidsspecialiste. Zij zijn daarom een ijzersterk team en neemt alle tijd voor jouw vragen over innerlijke en uiterlijke verzorging in deze sfeervolle, ruime winkel.

Assortiment dat net even anders is

Vaste DA-klanten weten dat ze bij de DA-drogisterij producten verkopen die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken Dr. Hauschka, Newcare en Eyelove. Eyelove is een uitgebreide collectie moderne brillen. Je kunt hier zelfs je ogen laten opmeten. DA denkt ook aan de kleintjes. Het huismerk DA biedt voor veel A-merken een voordelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief. Je slaagt hier ook voor een cadeautje. Zo is er een collectie armbanden en oorbellen en geuren. Kortom, producten waar je echt blij van wordt.

Advies waar je wat mee kunt

Eén ding weet je zeker als je een DA-drogisterij binnenstapt: dat je altijd een uitstekend advies krijgt, omdat de medewerkers passie voor hun vak hebben. Rian en haar team vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Door echt tijd te maken voor de klant, zoals een praatje maken, leren ze je persoonlijk beter kennen. Ze denken echt met je mee, stellen open vragen en luisteren goed, zodat je een op maat gesneden advies krijgt op je vragen over gezondheid en verzorging. Deze specialisten op het gebied van gezondheid en schoonheid blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom volgen ze regelmatig nascholing en trainingen van verschillende merken gezonde voeding en huidverzorging.

Een vertrouwensband met de klant

“Wij vinden het leuk om onze winkel zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de klant,” zegt Rian. “We organiseren koopavonden, interessante demonstraties met goodybags en kortingen. Het fijnste vind ik het als we mensen van hun klachten af kunnen helpen. Soms zijn mensen al overal geweest met een klacht. Daarom is het belangrijk dat wij een laagdrempelige winkel zijn. Zo creëren we een vertrouwensband die belangrijk is bij zoiets als je gezondheid. Dat motiveert me dag in dag uit; dat een klant tevreden de winkel uitloopt en dat je ziet dat ze de volgende keer weer terugkomen. Dan weet je dat je hun vertrouwen hebt gewonnen met je adviezen.”

Ik heb interesse in deze onderneming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het bedrijf

For sale