Inkoop specialist

Inkoop specialist

Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een snelgroeiende markt voor Nano satellieten? Onze opdrachtgever uit Delft biedt een breed scala aan geminiaturiseerde componenten en subsystemen die zowel worden gebruikt in door de organisatie ontworpen satellieten, als apart worden verkocht aan klanten wereldwijd.

Analist Quality Control

Analist Quality Control

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige hulpstoffen produceert voor de farma-, food-, feed- en cosmetica-industrie, zowel binnen als buiten Europa? Dan is dit jouw kans! Carbogen-Amcis, gevestigd in Veenendaal, is op zoek naar een ervaren Analist Quality Control om het QC laboratorium te versterken.

Carbogen-Amcis is een vooraanstaande producent van hulpstoffen, zoals cholesterol, en API’s (Vitamine D Analoga). Het QC laboratorium voert een breed scala aan analyses uit op monsters van grondstoffen, tussen- en eindproducten, houdbaarheidsstudies en meer. Met geautomatiseerde analyseapparatuur en een team van toegewijde professionals streven zij naar de hoogste kwaliteitsnormen, in overeenstemming met cGMP en wettelijke richtlijnen.

Online marketeer

Online marketeer

Wil jij de digitale wereld veroveren als Online Marketeer? Wij zoeken voor een brand in de retail, een online topper om het team te versterken. Ben jij die creatieve geest met een passie voor marketing, tech-savvy skills en een deep dive in klantgedrag? Dan ben jij de dynamische kracht die we zoeken!

Projectmanager / Waarmaker 32-40 uur. Een uitdagende en inspirerende rol

Projectmanager / Waarmaker 32-40 uur. Een uitdagende en inspirerende rol

MACOIN is een vernieuwende scale-up boutique consultancy die bekendstaat om zijn unieke aanpak en focus op waarmaken. Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste professionals die samen met het team van MACOIN wil bouwen aan succesvolle projecten en de ultieme klanttevredenheid willen bereiken. Als Waarmaker bij MACOIN maak je deel uit van een dynamisch team van experts die veranderingen en verbeteringen realiseren op het gebied van business, logistiek en procesveranderingen.

Waarmakers bij Gemeentes (32-40 uur)

Waarmakers bij Gemeentes (32-40 uur)

Waarmaker. Echt gaaf. Ik ga vanmiddag die Marleen mailen met mijn cv en weet zeker dat ik snel word uitgenodigd voor een gesprek in Soest. Ik zie het helemaal zitten, hoor, dat waarmaken. MACOIN – nooit van gehoord, maar wat een supergave scale-up is dat! Een boutique consultancy met alleen maar waarmakers. Hier ga ik me thuis voelen en eindelijk een club die het snapt.