Analist Quality Control

Analist Quality Control

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige hulpstoffen produceert voor de farma-, food-, feed- en cosmetica-industrie, zowel binnen als buiten Europa? Dan is dit jouw kans! Carbogen-Amcis, gevestigd in Veenendaal, is op zoek naar een ervaren Analist Quality Control om het QC laboratorium te versterken.

Carbogen-Amcis is een vooraanstaande producent van hulpstoffen, zoals cholesterol, en API’s (Vitamine D Analoga). Het QC laboratorium voert een breed scala aan analyses uit op monsters van grondstoffen, tussen- en eindproducten, houdbaarheidsstudies en meer. Met geautomatiseerde analyseapparatuur en een team van toegewijde professionals streven zij naar de hoogste kwaliteitsnormen, in overeenstemming met cGMP en wettelijke richtlijnen.

Proceschemicus 32-40 uur

Proceschemicus 32-40 uur

Voor een toonaangevende multinational met acht productielocaties en in totaal ongeveer 1.500 medewerkers wereldwijd met de focus op de productie van hoogwaardige grondstoffen voor diverse sectoren, waaronder de farmaceutische en cosmetische industrie. In Nederland is de productielocatie in Veenendaal gevestigd, waar circa 100 medewerkers actief zijn binnen verschillende afdelingen, zoals productie, research & development, kwaliteitscontrole & -veiligheid, en staf.