HR adviseur (jr)

HR adviseur (jr)

Bij onze dynamische opdrachtgever Carbogen Amcis, wat een dynamische multinational is met een wereldwijde impact in de farmaceutische dienstverlening. Met 8 productiesites en een team van circa 1500 getalenteerde medewerkers streven zij naar duurzame groei en innovatie. De Nederlandse vestiging in Veenendaal, speelt een cruciale rol in deze missie. Met een hecht team van ongeveer 100 professionals verspreid over verschillende afdelingen, waaronder productie, research & development, en kwaliteitscontrole, zijn zij voortdurend in beweging, gedreven door  passie voor  productieprocessen en hoogwaardige farmaceutische producten.

Analist Quality Control

Analist Quality Control

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige hulpstoffen produceert voor de farma-, food-, feed- en cosmetica-industrie, zowel binnen als buiten Europa? Dan is dit jouw kans! Carbogen-Amcis, gevestigd in Veenendaal, is op zoek naar een ervaren Analist Quality Control om het QC laboratorium te versterken.

Carbogen-Amcis is een vooraanstaande producent van hulpstoffen, zoals cholesterol, en API’s (Vitamine D Analoga). Het QC laboratorium voert een breed scala aan analyses uit op monsters van grondstoffen, tussen- en eindproducten, houdbaarheidsstudies en meer. Met geautomatiseerde analyseapparatuur en een team van toegewijde professionals streven zij naar de hoogste kwaliteitsnormen, in overeenstemming met cGMP en wettelijke richtlijnen.

Quality Assurance Officer (QA Officer) (32-40 uur)

Quality Assurance Officer (QA Officer) (32-40 uur)

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd opererende multinational met acht productielocaties en circa 1.500 medewerkers? De organisatie is gespecialiseerd in de productie van hulpstoffen zoals cholesterol en API’s zoals Vitamine D Analoga voor diverse industrieën voor diverse sectoren, waaronder de farmaceutische en cosmetische industrie. De Nederlandse productielocatie is gevestigd in Veenendaal, waar circa 100 medewerkers actief zijn binnen verschillende afdelingen, zoals productie, research & development, kwaliteitscontrole & -veiligheid, en staf.

Als QA Officer bij Carbogen-Amcis ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van naleving van GMP-richtlijnen en actief betrokken in verbeterprojecten. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de QA-afdeling en draagt bij aan diverse QA-verantwoordelijkheden, zoals het beoordelen van klachten, changens, deviaties, OOS-en en CAPA’s. Je rapporteert aan de QA Manager en werkt samen aan het beheren en onderhouden van het Quality Management System (QMS).