Quality manager (24-32)

Quality manager (24-32)

Ben jij de gedreven meewerkend QA Manager die wij zoeken? Sta jij te popelen om je expertise en passie voor kwaliteit in te zetten bij een innovatief softwarebedrijf die ervoor zorgt dat het verbeteren van de kwaliteit bij een dialyse behandeling! Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het dynamische team in Leusden!

Als QA manager ben jij de spil van de kwaliteitsafdeling. Jouw missie is glashelder: het creëren, onderhouden en versterken van een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de strengste normen. Met een scherp oog voor detail en een ongekende passie voor perfectie, omvat jouw takenpakket een breed scala aan verantwoordelijkheden:

 

 

 

Quality Assurance Officer (QA Officer) (32-40 uur)

Quality Assurance Officer (QA Officer) (32-40 uur)

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd opererende multinational met acht productielocaties en circa 1.500 medewerkers? De organisatie is gespecialiseerd in de productie van hulpstoffen zoals cholesterol en API’s zoals Vitamine D Analoga voor diverse industrieën voor diverse sectoren, waaronder de farmaceutische en cosmetische industrie. De Nederlandse productielocatie is gevestigd in Veenendaal, waar circa 100 medewerkers actief zijn binnen verschillende afdelingen, zoals productie, research & development, kwaliteitscontrole & -veiligheid, en staf.

Als QA Officer bij Carbogen-Amcis ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van naleving van GMP-richtlijnen en actief betrokken in verbeterprojecten. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de QA-afdeling en draagt bij aan diverse QA-verantwoordelijkheden, zoals het beoordelen van klachten, changens, deviaties, OOS-en en CAPA’s. Je rapporteert aan de QA Manager en werkt samen aan het beheren en onderhouden van het Quality Management System (QMS).

Projectmanager / Waarmaker 32-40 uur. Een uitdagende en inspirerende rol

Projectmanager / Waarmaker 32-40 uur. Een uitdagende en inspirerende rol

MACOIN is een vernieuwende scale-up boutique consultancy die bekendstaat om zijn unieke aanpak en focus op waarmaken. Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste professionals die samen met het team van MACOIN wil bouwen aan succesvolle projecten en de ultieme klanttevredenheid willen bereiken. Als Waarmaker bij MACOIN maak je deel uit van een dynamisch team van experts die veranderingen en verbeteringen realiseren op het gebied van business, logistiek en procesveranderingen.

Waarmakers bij Gemeentes (32-40 uur)

Waarmakers bij Gemeentes (32-40 uur)

Waarmaker. Echt gaaf. Ik ga vanmiddag die Marleen mailen met mijn cv en weet zeker dat ik snel word uitgenodigd voor een gesprek in Soest. Ik zie het helemaal zitten, hoor, dat waarmaken. MACOIN – nooit van gehoord, maar wat een supergave scale-up is dat! Een boutique consultancy met alleen maar waarmakers. Hier ga ik me thuis voelen en eindelijk een club die het snapt.

Junior Waarmaker (Gemeentes) 32-40 uur

Junior Waarmaker (Gemeentes) 32-40 uur

Nooit gedacht dat ik vandaag ook echt de stap zou zetten die ik eigenlijk al had moeten zetten. Ik ga vanmiddag nog die Marleen mailen met mijn cv en weet zeker dat ik snel word uitgenodigd voor een gesprek in Soest. Ik zie het helemaal zitten, hoor, dat waarmaken. MACOIN – nooit van gehoord, maar wat een supergave scale-up is dat! Een boutique consultancy met alleen maar waarmakers. Hier ga ik me thuisvoelen, kan ik doorstomen naar waarmaker.