Ik zoek talent(en)

Wie is de juiste match?
De voordelenDirect contact

Hire

Best Byzzonder. Dat horen we vaak van opdrachtgevers. Vooral als ze tevreden zijn met het snelle en goede resultaat. Maar ook als ze onze factuur krijgen.

“In onze zoektocht naar een geschikte recruiter kwamen wij uit bij Byzz. Het contact met Marleen was van af het eerste moment zeer prettig. Door dat er goed begrepen werd wat we zochten en een gedegen en pragmatisch aanpak kwam er al zeer snel resultaat. Met succes hebben wij met de goede hulp van Byzz een uiterst geschikte kandidaat gevonden.

Een aanrader voor iedere organisatie die op zoek is naar een recruiter!”

Jelle van der Schaaf, MACOIN

Resultaat in 3 simpele stappen

Wil je ontdekken hoeveel je kunt besparen en hoe goed onze kandidaten zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Contact ons ook als je wilt weten welke klanten dat kunnen bevestigen. We hebben namelijk verrassend veel fans. Want zo kunnen we onze klanten gerust noemen.

1

De vacature

We maken vrijblijvend kennis doormiddel van een intake online of offline en bespreken de vacaturemelding met de wensen en klant specifieke eisen.

2

Zoek

Met gerichte recruitment-tools, job marketing en een klant gerichte aanpak gaan we verder dan de standaard meldingen die iedereen kan doen.

3

De plaatsing

In het sollicitatieproces staan we je ook bij, met de juiste kandidaten, rapportages en bemiddeling. Totdat we iedereen gelukkig hebben gemaakt.

1.2.3.

De voordelen van Byzz

Snelle en accurate acties

Altijd terugbellen, ook buiten kantooruren. Geen overdracht van werk, snel de juiste profielen leveren en direct actie ondernemen. Het lijkt voor de hand liggend, maar vaak staat dit alleen op websites. Bij ons zit het in het DNA.

Lage tarieven

Ook belangrijk; Halveren van kosten in werving en selectie gaat niet ten koste van kwaliteit of dienstverlening. Bij ons in ieder geval nooit.

De beste match

Daar zijn we ook transparant over en dat is byzzonder.  Alle kandidaten zijn uniek, net zoals jouw vacature. Met onze expertises zullen we nooit een opdracht aanvaarden die we niet aankunnen.

Meer dan tien jaar ervaring

Meer dan tien jaar ervaring in het vinden van de juiste match, Byzz kan leunen op een ruime ervaring in deze tak van sport.

Service die verrast

Persoonlijk, Byzz is proactief, snel, betrouwbaar en vindingrijk. En onze glimlach hoor je zelfs door de telefoon.

{

"In onze zoektocht naar een geschikte recruiter kwamen wij uit bij Byzz. Het contact met Marleen was van af het eerste moment zeer prettig. Door dat er goed begrepen werd wat we zochten en een gedegen en pragmatisch aanpak kwam er al zeer snel resultaat. Met succes hebben wij met de goede hulp van Byzz een uiterst geschikte kandidaat gevonden. Een aanrader voor iedere organisatie die op zoek is naar een recruiter!"

Jelle van der Schaaf
MACOIN

“Marleen kent ons bedrijf ondertussen als geen ander en weet hier heel snel op te schakelen! Ik zou iedereen die op zoek is naar kwalitatief personeel adviseren eens met haar een kop koffie te gaan drinken! Zeg nou zelf… je vangt meer met honing dan azijn."

Michael Hendriks
Co-owner BModesto Group

Success

Deze bedrijven zijn een greep uit onze relaties die al toptalenten hebben verworven via Byzz. Wij denken dat jullie daar makkelijk bij kunnen staan!